Tietoa meistä

Elfons.fi on perustettu auttamaan suomalaisia tekemään tietoon perustuvia päätöksiä sähkösopimusten ja -toimittajien suhteen. Tavoitteenamme on tarjota kävijöillemme ajan tasalla olevaa tietoa ja helpottaa sopivan sähkösopimuksen valintaa. Uskomme, että selkeä ja yksinkertainen viestintä auttaa vähentämään stressiä sähköön liittyvissä päätöksissä.

Content here

Meidän missio ja tavoitteet

Me Elfons.fi:ssä olemme sitoutuneet yksinkertaistamaan suomalaisten päätöksentekoa sähköön liittyvissä asioissa. Tavoitteemme ovat seuraavat:

  • Tarjota kävijöillemme ajan tasalla olevaa tietoa ja resursseja, jotka liittyvät kotitalouden sähkötilanteeseen.
  • Helpottaa kävijöiden sopivan sähkösopimuksen valintaa.
  • Auttaa kävijöitä lisäämään tietämystään ja ymmärrystään sähkösopimuksista ja -toimittajista.

Asiantuntijamme

Ymmärrämme Elfons.fi:ssä tarkkuuden ja luotettavuuden merkityksen sisällössämme ja listoissamme. Siksi kaikki listamme käyvät läpi asiantuntijat, jotka ovat erikoistuneet Suomen sähkömarkkinoihin. Asiantuntijamme Pekka Lehtosalo on suorittanut energiainsinöörin tutkinnon (Master) Helsingin yliopistosta ja vastaa sisältöjemme ja listojemme tarkistamisesta.

Yrityksemme ja asiantuntijamme ovat sitoutuneet auttamaan sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja yksinkertaistamaan sopivan sähkösopimuksen valintaa.

Yrityksemme

Elfons.fi on Tacotech AB:n omistama brändi. Tacotech AB on yritys, joka toimii Tukholmassa. Jos sinulla on kysyttävää tai huolia Elfons.fi:stä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tacotech AB
Åsögatan 153
116 32 Tukholma

Kiitos, että valitsit Elfons.fi:n ykköslähteeksi kaikissa sähkönkulutukseesi liittyvissä asioissa. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja yksinkertaistamaan sopivan sähkösopimuksen valintaa.