Sähkö omakotitalo

Sähkö, sähkön hinta ja sähkösopimukset ovat kaikkien huulilla, sillä Suomessa sähkölaskut ovat vain kallistumaan päin. Sähköyhtiötä vaihdetaan usein eikä pitkiä sähkösopimuksia tehdä kovin mielellään. Kerros- ja rivitaloissa asuvan ei tarvitse miettiä sähköasioita läheskään niin paljon kuin omakotitalossa asuvan. Omakotitalossa voi olla esimerkiksi suora sähkölämmitys, kaukolämpö, maalämpö tai öljylämmitys. Monissa omakotitaloissa hyödynnetään myös varaavaa takkaa tai leivinuunia. Niiden avulla voidaan säästää sähköä. On hyvin selvää, että omakotitalossa asuvan täytyy kiinnittää huomiota siihen, millaisia sähkölaitteita kotiin hommataan ja kuinka paljon niitä käytetään. Monet kodin sähkölaitteista nimittäin kuluttavat yllättävän paljon sähköä. Hyvä esimerkki tällaisesta laitteesta on sähkökiuas. Jos saunominen on itselle mieleen, voi siitä kehkeytyä nopeasti hyvinkin suuri lasku. Jos omakotitalossa asuu kiinnittämättä huomiota sähkön käyttöön, voivat kustannukset nousta nopeasti yllättävän suuriksi. Ota siis sinäkin selvää siitä, miten voit säästää sähkölaskussasi. Suurin säästö tulee nimittäin pienillä ja arkisilla teoilla, joita meistä jokainen voi tehdä vuoden jokaisena päivänä. Tosin myös sähköyhtiön valinta vaikuttaa sähkön hintaan merkitsevästi. Ehkä sinunkin olisi jo aika kilpailuttaa sähkösopimuksesi. Sähkö omakotitalo voi nimittäin olla halvempaa kuin uskotkaan!

elfons sähkö omakotitalo

Sähkö omakotitalo 2023

  1. Fortum Tarkka
    Fortum Tarkka logo

    Fortum Tarkka

    Perusmaksu: 3,99 €/kk
    Määräaika: Toistaiseksi voimassa oleva

Kilpailuta kallis sähkösopimus

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on todella helppoa ja nopeaa. Elfons on sinua varten, kun tavoitteenasi on päästä eroon ylimääräisistä kuluista ja saada sähkölaskuun hieman enemmän järkeä. Sinun ei kannata pitää vanhaa sähkösopimustasi voimassa vain sen takia, että et viitsisi kilpailuttaa sähköyhtiöitä. Voit nimittäin säästää suuria summia vain muutaman minuutin työllä. On totta, että nykyään sähköyhtiöiden väliset erot ovat niin valtavia, että vuosittain säästetyt summat ovat huomattavia. Tämä pätee erityisesti omakotitalossa asuvan kohdalla, sillä sähkö omakotitalo voi olla todella kallista. Vaikka muutamien senttien säästö kilowattituntia kohti ei kuulosta kovin suurelta, kertyy siitä äkkiä isoja summia. Meidän avullamme voit onneksi kilpailuttaa sähkösopimuksen todella kätevästi. Sinun tarvitsee vain kertoa käyttöosoite ja talon koko. Mitä tarkemmin osaat käyttöpaikasta kertoa, sitä parempia tarjouksia sähköyhtiöt voivat sinulle antaa. Sillä ei tietenkään ole väliä, jos neliöt eivät ole tiedossa aivan tarkalleen. Voit myös antaa suuntaa-antavan arvion talon koosta. Kun olet lähettänyt kilpailutustarjouksesi, voit vain jäädä odottamaan sähköyhtiöiden antamia sähkötarjouksia. Löydät sieltä joukosta varmasti sellaisen, jossa sähkö omakotitalo ei tule maksamaan liikaa!

sähkö omakotitalo

Määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia

Kun vertailet sähkötarjouksia, sinun on syytä kiinnittää huomiota sopimuksen voimassaoloaikaan. On olemassa niin määräaikaisia kuin toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia. Määräaikaisuus tarkoittaa sitä, että sopimus on voimassa sovittuun päivään asti sovituin hinnoin. Yleensä määräaikaiset sähkösopimukset ovatkin edullisempia, sillä sähköyhtiö tietää asiakkaan pysyvän asiakkaana ainakin määräaikaisuuden ajan. Nykyään on kuitenkin tärkeää, ettei anna määräaikaisuuden hämätä. Toisaalta jos sähkö omakotitalo tulee oikein edulliseksi, voi määräaikaisuus silloin olla järkevä ratkaisu. Muutoin se kuitenkin estää kuluttajan kilpailuttamasta sopimusta ennen kuin määräaika on täynnä. Määräaikaisen sopimuksen hyväksymistä kannattaa siis pohtia tarkoin. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus taas on voimassa niin kauan kunnes sopimus puretaan. Siinä ei ole voimassaoloaikaa ja sähkö omakotitalo sopimuksen voi kilpailuttaa koska tahansa. Tuolloin sopimuksen voi myös purkaa milloin haluaa. Vertailua on siis syytä tehdä muutenkin kuin hintojen kohdalla. Sähkö omakotitalo on nimittäin iso päätös, sillä se vie suuren määrän rahaa joka kuukausi. Elfons auttaa sinua valitsemaan oikean sähkö omakotitalo sopimuksen ja näin säästämään mukavasti! 

Sähkö omakotitalo – tee uusi sähkösopimus jo tänään

Jos haluat saada nopeasti uuden sähkösopimuksen, käänny meidän puoleemme välittömästi. Voit tehdä uuden sopimuksen jo vaikka tänään. Sähkö omakotitalo on suuri päätös ja me ymmärrämme sen, että sinä haluat saada rahallesi mahdollisimman paljon vastinetta. Et myöskään halua käyttää ylimääräistä sähköön. Joillekin taas ympäristöystävällinen sähkö on edellytys. Sähkö omakotitalo voi olla kokonaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Sinä voit luottaa siihen, että halusitpa mitä tahansa, tulet löytämään sen meiltä. Me kilpailutamme puolestasi suuren määrän sähköyhtiöitä. Sinä et siis joudu tekemään sitä yksi kerrallaan. Pistä tuumasta toimeen ja aloita kilpailutus jo tänään lähettämällä tarjouspyyntö. Voit sitten viimeistellä sähkö omakotitalo sopimuksen meidän kauttamme, kun olet päättänyt, minkä tarjouksen haluat hyväksyä. Me odotamme innolla, että saamme palvella sinua!