Muuttajan muistilista – tee uusi sähkösopimus

Kun olet muuttamassa, on sinulla paljon muistettavaa. Sähkö uuteen osoitteeseen on yksi niistä asioista, joita tarvitset heti. Sähkölaitteet eivät toimi ilman sähköä etkä myöskään tule saamaan valoja päälle uudessa kodissasi, jos sähköjä ei ole kytketty valmiiksi. Sähkösopimus muutto tulee siis hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen muuttoa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia arjen sujumisesta, kun perusasiat ovat kunnossa. Toki sinun on mahdollista useimmiten ottaa vanha sähkösopimus mukaasi uuteen kotiin, eli toisin sanoen vaihtaa sähkön käyttöpaikkaa. Muutto on kuitenkin loistava tilaisuus kilpailuttaa sähkösopimus. Jos sähkösopimuksesi on siis toistaiseksi voimassa tai määräaikaisuus on päättymässä, älä aikaile, vaan kilpailuta sähkösopimuksesi meidän kauttamme. Elfons on täällä auttamassa juuri sinua ja tekemässä muutostasi hieman helpompaa. Sähkösopimus muutto on helppo kilpailuttaa. Täytät vain tarjouspyynnön ja lähetät sen. Meidän palvelumme tavoittaa suuren määrän sähköyhtiöitä, jotka sitten antavat omat tarjouksensa. Sinä pystyt keskittymään muihin asioihin sen sijaan, että kysyisit tarjousta erikseen jokaiselta sähköyhtiöltä. Odota rauhassa, kunnes kaikki sähköyhtiöt ovat ehtineet antaa tarjouksensa. Yleensä siihen ei mene kauaa, vaan pääset tutkimaan tarjouksia hyvin nopealla aikataululla. Tarjousten vertailuun on hyvä varata aikaa, sillä tarjoukset saattavat erota toisistaan merkittävästi.

Text granskad av: Pekka Lehtosalo den 23 March 2023

sähkösopimus muutto elfons

Uudet sähkösopimukset muuttaville

Valitse sinun tarpeisiisi paras sopimus

Sähkösopimus muutto vaikuttaa merkittävästi elinkustannuksiin, sillä sähkö syö monesti suuren osan budjettia. Kun sinun tavoitteenasi on säästää sähkölaskussa, haluat tietysti mahdollisimman edullista sähköä. Kiinnitä huomiota sähkön hintaan tarjouksia tutkiessasi. Sähkön hinnan lisäksi huomioi myös, paljonko muut ylimääräiset ja kuukausittain maksettavat kulut ovat. Sähköyhtiöt eroavat toisistaan perusmaksujen osalta. Joidenkin kohdalla perusmaksu voi olla vain pari euroa, mutta toisten yhtiöiden kohdalla pari euroa saattaa tuplaantua tai enemmänkin. Jokainen euro on säästöä, joten myös ylimääräisiin kuluihin kannattaa kiinnittää huomiota. Sähkösopimus muutto voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Määräaikaisuus sitoo sinua siihen saakka, kunnes määräaikaisuus päättyy. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus taas todellakin on voimassa toistaiseksi. Sen voi päättää tai sitä voi muuttaa milloin tahansa. Se ei sido kuluttajaa millään tavoin. Sinun onkin järkevää miettiä, millainen sähkösopimuksen muoto sopii sinulle parhaiten. Monesti määräaikainen sähkösopimus voi tulla edullisemmaksi, mutta se ei välttämättä sovi kaikille. Jotkut nimittäin haluavat mahdollisuuden kilpailuttaa sähkösopimus koska tahansa. Lue myös eri tarjousten ehdot ja säännöt tarkoin. Paras sähkösopimus muutto on sellainen, jossa kaikki ehdot ovat sinun mieleesi ja sinä pystyt hyväksymään ne. 

Sähkösopimus muutto jo heti tänään

Sinun ei tarvitse lykätä sähkösopimuksen tekemistä enää pidemmälle, sillä Elfons auttaa sinua saamaan tarjouspyynnön vireille. Sillä ei ole mitään väliä, oletko muuttamassa omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon vai luhtitaloon. Meidän kauttamme saat sähkösopimukset aivan kaikenlaisiin koteihin. Sähkösopimus muutto on parhaimmillaan voimassa jo samana päivänä tarjouspyynnön lähettämisestä. Jos sinä siis tarvitset uuden sähkösopimuksen nopealla aikataululla, pystymme me auttamaan sinua. Muista kuitenkin hakea sähkösopimusta hyvissä ajoin, jotta sinulle jää enemmän pelivaraa. Mitä suurempaan asuntoon tai taloon muutetaan, sitä suuremmaksi sähkönkulutus nousee. Silloin sähkösopimuksella ja kaikilla pienilläkin yksityiskohdilla todella on merkitystä. Valitse siis järkevästi ja säästä parhaimmillaan useita satoja euroja vuodessa. Suurten kustannusten taloissa säästö voi olla jopa sitäkin suurempaa. Voit luottaa meidän apuumme, kun sinun tavoitteenasi on kilpailuttaa sähkösopimuksesi. Elfons on nopein tapa saada tarjous kaikilta Suomen johtavilta sähköyhtiöiltä, jotka haluavat mielellään myös sinut asiakkaakseen. Tee siis valintasi ja pääset muuttamaan taloon, jonka sähköasiat ovat kunnossa!