Muuttajan muistilista – tee uusi sähkösopimus

Kun olet muuttamassa, on sinulla paljon muistettavaa. Sähkö uuteen osoitteeseen on yksi niistä asioista, joita tarvitset heti. Sähkölaitteet eivät toimi ilman sähköä etkä myöskään tule saamaan valoja päälle uudessa kodissasi, jos sähköjä ei ole kytketty valmiiksi. Sähkösopimus muutto tulee siis hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen muuttoa. Näin sinun ei tarvitse huolehtia arjen sujumisesta, kun perusasiat ovat kunnossa.

sähkösopimus muutto elfons

Uudet sähkösopimukset muuttaville

 1. NGE Pörssisähkö
  NGE Pörssisähkö logo

  NGE Pörssisähkö

  Perusmaksu: 4,99 €/kk
  Määräaika: Toistaiseksi voimassa oleva
 2. Fortum Tarkka
  Fortum Tarkka logo

  Fortum Tarkka

  Perusmaksu: 3,99 €/kk
  Määräaika: Toistaiseksi voimassa oleva

Vanhan sähkösopimuksen siirtäminen uuteen kotiin

Toki sinun on mahdollista useimmiten ottaa vanha sähkösopimus mukaasi uuteen kotiin, eli toisin sanoen vaihtaa sähkön käyttöpaikkaa. Muutto on kuitenkin loistava tilaisuus kilpailuttaa sähkösopimus. Jos sähkösopimuksesi on siis toistaiseksi voimassa tai määräaikaisuus on päättymässä, älä aikaile, vaan kilpailuta sähkösopimuksesi meidän kauttamme. Elfons on täällä auttamassa juuri sinua ja tekemässä muutostasi hieman helpompaa. Sähkösopimus muutto on helppo kilpailuttaa. Täytät vain tarjouspyynnön ja lähetät sen. Meidän palvelumme tavoittaa suuren määrän sähköyhtiöitä, jotka sitten antavat omat tarjouksensa. Sinä pystyt keskittymään muihin asioihin sen sijaan, että kysyisit tarjousta erikseen jokaiselta sähköyhtiöltä. Odota rauhassa, kunnes kaikki sähköyhtiöt ovat ehtineet antaa tarjouksensa. Yleensä siihen ei mene kauaa, vaan pääset tutkimaan tarjouksia hyvin nopealla aikataululla. Tarjousten vertailuun on hyvä varata aikaa, sillä tarjoukset saattavat erota toisistaan merkittävästi.

Valitse sinun tarpeisiisi paras sopimus

Sähkösopimus muutto vaikuttaa merkittävästi elinkustannuksiin, sillä sähkö syö monesti suuren osan budjettia. Kun sinun tavoitteenasi on säästää sähkölaskussa, haluat tietysti mahdollisimman edullista sähköä. Kiinnitä huomiota sähkön hintaan tarjouksia tutkiessasi. Sähkön hinnan lisäksi huomioi myös, paljonko muut ylimääräiset ja kuukausittain maksettavat kulut ovat. Sähköyhtiöt eroavat toisistaan perusmaksujen osalta. Joidenkin kohdalla perusmaksu voi olla vain pari euroa, mutta toisten yhtiöiden kohdalla pari euroa saattaa tuplaantua tai enemmänkin. Jokainen euro on säästöä, joten myös ylimääräisiin kuluihin kannattaa kiinnittää huomiota. Sähkösopimus muutto voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Määräaikaisuus sitoo sinua siihen saakka, kunnes määräaikaisuus päättyy. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus taas todellakin on voimassa toistaiseksi. Sen voi päättää tai sitä voi muuttaa milloin tahansa. Se ei sido kuluttajaa millään tavoin. Sinun onkin järkevää miettiä, millainen sähkösopimuksen muoto sopii sinulle parhaiten. Monesti määräaikainen sähkösopimus voi tulla edullisemmaksi, mutta se ei välttämättä sovi kaikille. Jotkut nimittäin haluavat mahdollisuuden kilpailuttaa sähkösopimus koska tahansa. Lue myös eri tarjousten ehdot ja säännöt tarkoin. Paras sähkösopimus muutto on sellainen, jossa kaikki ehdot ovat sinun mieleesi ja sinä pystyt hyväksymään ne. 

muttajan muisilista

Sähkösopimus muutto: Vaihtoehdot ja vinkit muuttajalle

Kun muutto on edessä, sähkösopimuksen järjestäminen on tärkeä osa prosessia. On hyvä tietää eri vaihtoehdoista, jotta voit valita itsellesi sopivimman sähkösopimuksen. Tässä muutamia vinkkejä muuttajalle:

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus: Punnitse molempien sopimustyyppien hyödyt ja haitat. Määräaikainen sopimus voi olla edullisempi, mutta toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarjoaa enemmän joustavuutta.

Kilpailuta sähkösopimus: Muutto on oiva tilaisuus kilpailuttaa sähkösopimus ja löytää parhaat tarjoukset. Vertaile eri sähköyhtiöiden hintoja ja ehtoja löytääksesi sopimuksen, joka täyttää tarpeesi.

Huomioi sähkönkulutus: Arvioi tulevan asuntosi sähkönkulutus ja valitse sopimus sen mukaan. Suuremman asunnon sähkölasku voi olla huomattavasti korkeampi, joten sopimuksen yksityiskohdilla on merkitystä.

Älä unohda ympäristöystävällisyyttä: Valitessasi sähkösopimusta, harkitse myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö.

Näiden vinkkien avulla voit tehdä parempia päätöksiä sähkösopimuksesta muuton yhteydessä ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen sopimuksen uuteen kotiisi.

Määräaikainen sähkösopimus muutto

Muuttaessasi uuteen kotiin, sinun tulee valita joko määräaikainen sähkösopimus muutto tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Molemmilla sopimustyypeillä on omat etunsa ja haittansa.

Määräaikainen sähkösopimus muutto on sopimus, joka solmitaan tietyn ajanjaksolle, esimerkiksi vuodeksi tai kahdeksi. Tämän tyyppinen sopimus voi tarjota alhaisemman hinnan, mutta se sitoo sinut sopimukseen määräajan loppuun asti. Jos haluat vaihtaa sähköyhtiötä tai sopimusta ennen määräajan päättymistä, saatat joutua maksamaan sopimussakon.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustavampi vaihtoehto. Tämä sopimus on voimassa niin kauan kuin haluat, ja voit irtisanoa tai muuttaa sitä milloin tahansa ilman lisäkustannuksia. Kuitenkin tämän tyyppinen sopimus voi olla hieman kalliimpi kuukausihinnoittelun suhteen.

Kun valitset sopivaa sähkösopimusta muuton yhteydessä, punnitse molempien vaihtoehtojen hyödyt ja haitat sekä omat tarpeesi ja toiveesi. Jos arvostat joustavuutta ja haluat mahdollisuuden kilpailuttaa sopimuksesi useammin, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi olla sinulle sopivampi. Jos taas haluat vakauden ja alhaisemman hinnan, määräaikainen sähkösopimus muutto saattaa olla parempi valinta.

Sähkösopimus muutto jo heti tänään

Sinun ei tarvitse lykätä sähkösopimuksen tekemistä enää pidemmälle, sillä Elfons auttaa sinua saamaan tarjouspyynnön vireille. Sillä ei ole mitään väliä, oletko muuttamassa omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon vai luhtitaloon. Meidän kauttamme saat sähkösopimukset aivan kaikenlaisiin koteihin. Sähkösopimus muutto on parhaimmillaan voimassa jo samana päivänä tarjouspyynnön lähettämisestä. Jos sinä siis tarvitset uuden sähkösopimuksen nopealla aikataululla, pystymme me auttamaan sinua. Muista kuitenkin hakea sähkösopimusta hyvissä ajoin, jotta sinulle jää enemmän pelivaraa. Mitä suurempaan asuntoon tai taloon muutetaan, sitä suuremmaksi sähkönkulutus nousee. Silloin sähkösopimuksella ja kaikilla pienilläkin yksityiskohdilla todella on merkitystä. Valitse siis järkevästi ja säästä parhaimmillaan useita satoja euroja vuodessa. Suurten kustannusten taloissa säästö voi olla jopa sitäkin suurempaa. Voit luottaa meidän apuumme, kun sinun tavoitteenasi on kilpailuttaa sähkösopimuksesi. Elfons on nopein tapa saada tarjous kaikilta Suomen johtavilta sähköyhtiöiltä, jotka haluavat mielellään myös sinut asiakkaakseen. Tee siis valintasi ja pääset muuttamaan taloon, jonka sähköasiat ovat kunnossa!