Nordic Green Energy logo

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy on sähköyhtiö, joka palvelee kuluttajia koko Suomen alueella. Ei siis ole väliä, missä päin asut. Tämä sähköyhtiö pystyy varmasti tarjoamaan sinulle kannattavan sähkösopimuksen. Yhtiö on osa norjalaista Elmera Group -konsernia, joka kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin sähkönmyyjiin. Nordic Green Energy on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2008, joten sillä on jo mukavasti kokemusta alalla toimimisesta. Toki myös suuri konserni yhtiön takana takaa sen, että asiat toimivat kuten pitääkin. Nordic Green Energy pitää Suomen toimipaikkaansa Vaasassa. Kuten jo nimestä saattaa päätellä, ympäristöystävällisyys ja vihreys ovat yritykselle tärkeitä arvoja. Ne näkyvät kaikessa yhtiön toiminnassa. Nordic Green Energyn ykköstuote on siis ehdottomasti uusiutuvalla energialla tuotettu sähkö, jota halutaan tarjota niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Se ei myy ollenkaan ydinvoimalla tuotettua sähköä. Vaikka olisitkin tottunut ostamaan ydinvoimalla tuotettua sähköä, kannattaa sinun kokeilla nyt jotakin uutta. Saatat yllättyä sitä, miten myös uusiutuvilla energialähteillä voidaan tuottaa sähköä menestyksellisesti myös meillä täällä pohjoisessa Suomessa. Nordic Green Energy onkin kaikin puolin kannattava ja ympäristöystävällinen sähköyhtiö, jonka tuotteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin.

Asiakaskokemukset Nordic Green Energysta

Nordic Green Energy pyrkii olemaan kuluttajien suosiossa oleva sähköyhtiö. He haluavat omien sanojensa mukaan palvella kuluttajia mahdollisimman hyvin ja olla heidän luottamuksensa arvoinen. Kyselyiden mukaan sähköyhtiö onkin onnistunut tavoitteessaan hyvin. Kyselyiden mukaan se on Suomen kolmen parhaimman sähköyhtiön joukossa, kun puhutaan asiakastyytyväisyydestä. Jopa 89 % asiakkaista suosittelisi Nordic Green Energya muille. Erityisesti kiitosta on saanut uusiutuvalla energialla tuotettu sähkö ja ympäristöystävällisyys. Myös asiakaspalveluun on helppo saada yhteyttä ja asioiden hoitaminen onnistuu helposti. Asiakkaiden joukosta on kuulunut kuitenkin myös negatiivista palautetta. Esimerkiksi kalliit hinnat eivät ole olleet asiakkaiden mieleen. Nordic Green Energy panostaa nimittäin pörssisähköön, jonka hinta vaihtelee maailman markkinatilanteen mukaan. Kun hinta maailmalla on kallis, on se sitä myös kuluttajille. Kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä pörssisähköön panostamiseen. Myös Nordic Green Energyn ottama välityspalkkio, joka tulee sähkön markkinahinnan päälle, on joissain tapauksissa koettu hieman korkeaksi. Päällisin puolin voi kuitenkin sanoa, että kuluttajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä yhtiön toimintaan ja sen tapaan toimia ympäristöä kunnioittaen ja uusiutuvia energialähteitä hyödyntäen. Nuo ovatkin monille kuluttajille tänä päivänä todella tärkeitä asioita ja sähköyhtiö voidaan jopa valita niiden perusteella.

Nordic Green Energyn tuotteet ja palvelut

Nordic Green Energy palvelee siis niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin. Kuten jo todettua, se panostaa pörssisähköön. Pörssisähkössä hinta määräytyy tunneittain maailman markkinatilanteen mukaan. Sähkön hinta siis vaihtelee jatkuvasti ja sitä onkin hyvä seurata, jotta sähköä voi käyttää, kun se on edullisimmillaan. Nordic Green Energy lisää markkinahinnan päälle vielä oman välityspalkkionsa, joka on 0,99 senttiä / kWh. Lisäksi päälle tulee myös kuukausimaksu. Pörssisähkösopimukset eivät ole määräaikaisia, vaan toistaiseksi voimassa olevia. Ne voi siis irtisanoa tai vaihtaa toiseen koska tahansa. Pörssisähkön kohdalla sähkön kulutusta ja hintaa on hyvä seurata. Se onnistuu kätevästi Nordic Green Energyn Oma Virta -palvelusta, josta voi löytää kaiken tarpeellisen tiedon. SMARTTI on sähkösopimus, joka sopii sellaisille, jotka haluavat varautua korkeiksi kohoavia hintoja vastaan. SMARTTI laskuttaa puolet tuntikohtaisesta sähköstä pörssihinnalla ja puolet kiinteällä hinnalla. SMARTTI on uudenlainen sähkösopimus, jollaista monilla sähköyhtiöillä ei vielä ole käytössään. Se voikin olla kätevä ratkaisu, jos sähköä kuluu paljon. Nordic Green Energy on ajatellut opiskelijoita sähkösopimuksissaan. Opiskelijasähkö on opiskelijoille suunnattu sähkösopimus, joka tarjoaa pörssisähköä normaalein hinnoin. Ero on ainoastaan se, että opiskelijat saavat sähkönsä kuusi ensimmäistä kuukautta ilman kuukausimaksua. Se on siis jo mukava säästö, sillä varsinkin kerros- ja rivitaloissa, joissa sähkön käyttö ei ole niin suurta, kuukausimaksu voi olla jo huomattavan suuri osa koko sähkölaskusta. Nordic Green Energyn asiakkaat voivat itse valita, millaista sähköä he haluavat. Valittavana on tuuli-, vesi- tai aurinkovoimalla tuotettu sähkö.